Over de jaren heen maak je erg veel vriendinnen, maar verlies je er helaas ook aardig wat. Dit is zeker te begrijpen, aangezien je door je hele leven erg veel vrienden en vriendinnen maakt maar deze ook weer kwijtraakt. Het is echter zo dat een altijd wel een vriendin is die er wel altijd voor je blijft zijn. Dit is meestal een vriendin (hoeft niet per se trouwens) die je al jarenlang kent en je hebt ook enorm veel met haar meegemaakt. Er zijn echter nog meer signalen te herkennen waardoor jij antwoord kunt geven op de volgende vraag: ‘wie is nou eigenlijk mijn beste vriendin’? Wij bespreken in totaal 10 signalen waardoor jij weet wie je beste vriendin is!

Wie is nou eigenlijk mijn beste vriendin?

1. Ze staat altijd voor je klaar

Een echte goede vriendin staat altijd voor je klaar. Uiteraard kan iedereen het wel eens druk hebben waardoor ze niet altijd evenveel tijd voor je heeft, maar ze staat altijd voor je klaar indien je dit nodig hebt. Je kunt haar ook uit het niets opbellen of voor haar deur aankloppen zonder dat het raar is!

2. Je kunt haar alles vertellen

Een van de tekenen van een beste vriendin is dat je haar letterlijk en figuurlijk alles kunt vertellen. Je kunt al je geheimen bij haar kwijt, zonder dat ze dit gaat doorvertellen aan andere mensen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geheimen 100% veilig zijn bij haar.

3. Ze steunt je altijd

Ze heeft altijd je back op het moment dat dit nodig is. Denk hierbij aan een ruzie of discussie met iemand anders, ze staat altijd voor je klaar en ze steunt je hierbij. In slechte tijden en goede, zij is er voor je.

4. Je voelt je op je gemak met/bij haar

Het is je beste vriendin, dus het is vrij logisch dat jij je uitermate comfortabel voelt in haar bijzijn en andersom ook! Jullie doen letterlijk alles en figuurlijk samen: bij elkaar slapen, over andere mensen roddelen en samen omkleden.

5. Jullie vertellen alles elkaar als eerste

Het maakt niet uit wat voor nieuws het is, goed of slecht, je beste vriendin is degene met wie je het gelijk wilt delen. Voordat je het met andere mensen gaat (of wilt delen) is zij degene die het als eerst te horen krijgt.

6. Geen bevestiging nodig

De meeste meiden en dames gaan ervan uit dat als ze hun vriendin een tijdje niet hebben gesproken, dat er wat aan de hand is. Dit is echter nooit zo met je beste vriendin! Jullie hoeven niet dagelijks of wekelijks te praten, maar zodra jullie weer appen of gaan afspreken dan lijkt het alsof jullie iedere dag contact hebben gehad.

7. Gesprekken die nergens over gaan

Niet alleen kun je al je geheimen bij haar kwijt, jullie voeren ook (regelmatig) gesprekken over onderwerpen die helemaal nergens over gaan. Je kunt letterlijk en figuurlijk ieder onderwerp behandelen tijdens jullie gesprekken. Ook begrijpen jullie elkaar zonder ook maar een woord te zeggen.

8. Lachen geblazen!

Zodra jullie met elkaar zijn is het 9 van de 10 keer lachen geblazen! Meligheid is een zeer belangrijke eigenschap van jullie vriendschap. Jullie kunnen om vrijwel alles lachen en jullie humor sluit vaak bij elkaar aan.

9. Voelt als familie

Je beste vriendin voelt vaak als ze zus die je nooit hebt gehad. Jullie komen vaak bij elkaar over de vloer en volgens je ouders hoort ze bij de familie. Je weet dan 100% dat ze jouw beste vriendin is.

10. Altijd eerlijk

Eerlijkheid is ook een belangrijke eigenschap van een goede vriendin. Heb je een slechte adem? Of een shirt die niet zo mooi is? Je beste vriendin merkt dit gelijk op!

100 jaar beste vriendinnen

Ben jij verliefd op de broer van je beste vriendin? Bekijk dan DEZE tips!