Het klinkt gek, maar eigenlijk zijn er geen nadelen aan een virtuele maagband.

Ja, het heeft een hogere prijsklasse als je naar producten voor afvallen in het algemeen bekijkt.

Toch hoeft een virtuele maagband niet extreem duur te zijn. Bijvoorbeeld bij Yvonne Thuijs kost het 599 euro en dan krijg je nog eens 150 euro korting.

Als je dan kijkt naar de effectiviteit van deze maagband, dan zijn de virtuele maagband ervaringen indrukwekkend te noemen.

Zo zijn er mensen die 15, 30 of 50 kilo afvallen, zonder ook maar één nadelig effect.

Maar zijn er dan helemaal geen nadelige effecten te benoemen?

De één noemt kleinere kleding kopen een zegen na jaren te zwaar geweest te zijn, de ander vindt dit vervelend. Toch is dit natuurlijk maar een klein aantal, want de kilo’s zijn er vanaf!

Een ander iets wat mensen als een nadeel kunnen ervaren is dat ze een ander spiegelbeeld in de spiegel zien.

De meeste mensen zijn gewend hun normale lichaam en gezicht te zien, maar dat verandert als er veel kilo’s af zijn gegaan.

Gelukkig went dit ook weer. Nou ja, het went niet alleen, mensen zijn na de schok vaak weer ontzettend blij met het resultaat en kunnen eindelijk weer die bikini of broek aan, waar ze zolang van droomden.

Een ander nadeel kan zijn dat mensen op straat en mensen die je kent, anders naar je gaan kijken. Voor de virtuele maagband kon je nog wel eens met oordeel bekeken worden.

Nu kijken mensen vaak positief naar je en lachen je na. Er is zijn best nog wel eens wat mensen die dit schokkend en oneerlijk vinden. Was ik voorheen niet goed genoeg?

Maar, ook hier geldt weer; het is maar voor even. De meeste mensen komen deze schok makkelijk te boven en zullen na even een gewenningstijd weer gaan bloeien als nooit tevoren.

Wees dus niet bang voor de nadelen van een virtuele maagband. Het mag in het begin een nadeel lijken, maar uiteindelijk zal het een voordeel worden.

Ik wens je veel succes met je nieuwe virtuele maagband!