Voor de single dames onder ons kan het vrij lastig zijn: flirten met een man. Dit kan zeker het geval zijn indien je lang single bent, of juist net uit een lange relatie komt. Hoe flirt ik dan met een leuke man? Voor sommige dames gaat het zeer simpel, voor andere juist weer een stuk lastiger. Het gevolg van flirten op een verkeerde manier? Zeer, maar dan ook zeer, awkward situaties. Hoe kun je zulke situaties voorkomen? Wij bespreken in deze blog hoe jij moet flirten met een man. Lees dus gauw verder als jij flirten tips wilt krijgen!

Flirten: 7 tips

  1. Maak oogcontact

Een van de belangrijkste flirten tips is het maken van oogcontact. Tijdens een gesprek is het vanzelf sprekend dat je oogcontact met de ander maakt. Maar wat nou als je nog geen gesprek hebt met de ander? Kijk hem dan regelmatig in de ogen aan! Hiermee kun je namelijk laten zien dat je interesse hebt in een ander.  Kijk hem dus af en toe doordringend in de ogen aan, maar niet op een creepy manier!

2. Maak lichaamscontact

Naast oogcontact speelt lichaamscontact ook een vrij grote rol bij het flirten. Hem af en toe aanraken tijdens een gesprek is een zeer subtiele manier om met een man te flirten. Mannen vinden het namelijk erg fijn om aangeraakt te worden. Uiteraard bedoelen we met ‘aanraken’, dat je hem op degelijke plekken aanraakt, zoals de armen en schouder. Hiermee laat je namelijk een beetje intimiteit zien, en ook dat je niet vies bent om hem aan te raken.

3. Wees niet bang om de eerste stap te zetten

Veel vrouwen vinden dat de man de eerste stap moet inzetten als het aankomt op het gebied van flirten. Soms durven mannen niet eerst de stap te zetten, aangezien ze niet precies weten of je er wel voor openstaat. Door zelf op hem af te stappen of de eerste move te zetten, weet hij in ieder geval 100% zeker dat jij geïnteresseerd in hem bent.

4. Lach om zijn grappen

Mannen vinden het verder heel fijn als je om zijn grappen gaat lachen. Lachen is verder een van de meest opwindende zaken die een vrouw kan doen volgens mannen. Dit komt doordat je hem onder andere laat zien dat jij het naar je zin hebt. Bovendien laat je hem meer op zijn gemak voelen, en voelt hij zich mannelijker en dominanter.

5. Geef hem complimenten

Bij flirten horen er uiteraard complimenten. Zeg bijvoorbeeld dat hij er leuk uitziet, dat zijn haar goed zit of dat hij een mooie glimlach heeft. Hiermee kun je de ego van een man erg goed strelen, waardoor hij zich zelfverzekerd en op zijn gemak kan voelen. Let op! Je moet er uiteraard wel voor zorgen dat al je complimentjes oprecht zijn.

6. Zie er verzorgd uit

Als je op date gaat (of op jacht gaat in de club of kroeg) is het ook van belang dat je er leuk en verzorgd uitziet. Een beetje bloot om er extra sexy uit te zien is trouwens geen probleem! Mannen houden namelijk van een beetje huid. Met een jurkje zit je zeker goed.

Dit is wellicht een van de belangrijkste tips voor flirten: wees jezelf! Je dient namelijk altijd jezelf te kunnen zijn en je moet je dus niet anders voordoen dan dat je daadwerkelijk bent. Is het niet mogelijk om jezelf te kunnen zijn bij hem? Dan is het waarschijnlijk not meant to be en kun je dus ook beter verdergaan in je zoektocht. Zijn verlies!

Hopelijk is het voor jou dankzij de bovenstaande tips mogelijk om te flirten met een man. Wie weet sla jij binnenkort een man aan de haak dankzij deze tips?

Flirten met een vrouw

3 Flirt geheimen die mannen niet kunnen weerstaan

Wil jij graag weten wanneer iemand verliefd op jou is? Lees dan deze blog!