Vollere lippen krijgen

Voor de meeste vrouwen is het een droom: vollere lippen krijgen. Volle lippen zijn namelijk erg aantrekkelijk en zien er daarnaast ook jeugdig uit. Maar helaas heeft niet iedereen dit van nature. Er bestaan wel een aantal manieren hoe je dit kunt realiseren. Een van de meest voor de hand liggende manieren is door je lippen op te laten spuiten. Het is echter zo dat niet iedere vrouw dit wil doen. Gelukkig bestaan er ook andere manieren om vollere lippen te krijgen. Hoe krijg je dan precies vollere lippen? Wij bespreken hier een aantal manieren hoe jij vollere lippen kunt krijgen. Lees dus snel verder om achter de trucs om vollere lippen te komen.

Hoe krijg je vollere lippen zes trucs

  1. Vermijd donkere lippenstift. Hoewel donkere lippenstift erg mooi kan zijn, zorgt het ervoor dat je lippen een stuk smaller gaan lijken. Het is dus niet handig om dit te gebruiken indien je vollere lippen wilt krijgen. Gebruik in plaats daarvan lippenstift in een kleur die heel dichtbij je eigen lipkleur zit. Dit ziet er namelijk een stuk natuurlijker uit. Hetzelfde geldt voor lipgloss.
  2. Lippenbalsem. Hier is het handig om lippenbalsem te gebruiken die mint of pepermunt bevat. Waarom? Dit zorgt er voor dat je bloed gaat stromen naar de lippen, waardoor ze optisch groter lijken. Dit is dus een tijdelijke manier om je lippen groter te laten lijken.
  3. Lipscrub. Je kunt ervoor kiezen om lipscrub in de winkel aan te schaffen, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen lipscrub te maken. Dit werkt namelijk erg eenvoudig! Wat heb je hier dan precies voor nodig? Drie dingen: kokosolie, suiker en kaneel! Meng dit met elkaar en doe het dan op je vinger. Wrijf het vervolgens op je lippen. Laat het een paar minuten op je lippen zitten en spoel het vervolgens af met lauwwarm water. Dit zorgt voor vollere lippen, doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Hierdoor stroomt er meer bloed naar je lippen, waardoor het er voller uit komt te zien. Tip: gebruik een tandenborstel. Hiermee is het mogelijk om droge huid op je lippen weg te borstelen en om je lippen te scrubben. Doe dit wel voorzichtig.
  4. Lipliner. Met behulp van lipliner is het mogelijk om je lippen extra vorm te geven. Hierdoor lijken ze ook een stuk groter. Wel is het verstandig om een lipliner te nemen in de kleur van je lippenstift. Dit zorgt namelijk voor de beste resultaten. Om dit te bereiken is het wel noodzakelijk dat je een mooie, vloeiende lijn langs de omtrek van je lippen kunt trekken. Dit kan vrij lastig zijn, maar oefening baart kunst! Tip: om je lippen zo lang mogelijk mooi te kunnen blijven houden, raden wij het sterk aan om eerst lipliner over je hele lippen aan te brengen.
  5. Hydrateren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je lippen voldoende gehydrateerd blijven. Dit kan met lippenbalsem, vaseline of met een zelfgemaakte crème! Zo kun je honing met een hydraterende crème mengen. Hierdoor krijgen je lippen voldoende voeding en blijft het gehydrateerd. Een andere simpele manier om je lippen te hydrateren is door water te drinken. krijgen. Het is belangrijk om elke dag voldoende water te drinken, maar ook voor je het krijgen van vollere lippen is dit belangrijk.
  6. Je lippen masseren. Dit klinkt misschien een beetje apart, maar het masseren van je lippen heeft een aantal voordelen. Zo is het mogelijk om de bloedsomloop te verbeteren, krijgen ze meer volume & kleur en het aller belangrijkste: je krijgt vollere lippen! Masseer je lippen zachtjes met behulp van je vingertoppen.

Lippen voller laten lijken met lipliner

Heb jij een voller gezicht en wil je graag weten hoe je deze het beste op kunt maken? Lees dan deze blog!