Het overkomt ons allemaal wel eens: we komen een leuke man tegen en we worden direct verliefd. Jullie hebben erg leuke gesprekken, je voelt je op je gemak en ziet al een toekomst voor je samen met hem. Vaak is er echter een zeer groot probleem: je weet niet of zijn gevoelens wederzijds zijn. Het direct vragen of hij ook wat voor jou voelt kan een zeer groot risico zijn. Wat nou als hij niet hetzelfde voelt voor jou? Meestal betekent dat einde vriendschap. Dit is uiteraard iets wat je wilt voorkomen. Hoe win je dan een man voor je? In deze blog beschrijven wij diverse manieren waarop jij een man verliefd kunt maken. Lees dus snel verder als jij je ook afvraagt ‘hoe maak ik hem verliefd op mij’!

Hoe win je een man voor je? | 7 tips

 1. Besteed tijd aan je uiterlijk.
 2. Geef hem aandacht, maar niet te veel.
 3. Doe moeite voor hem.
 4. Flirt met hem.
 5. Wees jezelf!
 6. Duik niet te snel met hem het bed in.
 7. Speel hard to get, maar niet too much!

Een man verliefd maken:

 • Besteed tijd aan je uiterlijk. Mannen waarderen het meestal als vrouwen aandacht besteden aan hun uiterlijk: wat je draagt, hoe je haar eruitziet en wat voor parfum je draagt zijn maar enkele voorbeelden van zaken waar je rekening mee dient te houden met betrekking tot je uiterlijk.
 • Geef hem aandacht, maar niet te veel. De meeste mannen vinden het erg fijn als een dame een keer het gesprek start. Door het gesprek te starten laat je zien dat je initiatief durft te nemen. Let op! Weet je dat hij druk is, bijvoorbeeld door werk of omdat hij met zijn vrienden is? Spam hem dan niet vol met berichten, aangezien dit vrij vervelend kan overkomen en dus irritatie kan opwekken.
 • Doe moeite voor hem. Mannen houden van een vrouw die moeite doet. Niet alleen aan je uiterlijk (tip 1), maar ook op andere gebieden. Hierbij kun je denken aan kleine dingetjes, zoals voor hem koken, een date plannen of complimenten geven. Hiermee laat je zien dat je om hem geeft en bereid bent om moeite te doen.
 • Flirt met hem. Door met hem te flirten is het mogelijk om een beetje spanning tussen jullie op te bouwen. Hierdoor is het ook mogelijk dat hij door gaat krijgen wat jij voor hem voelt, waardoor er wellicht vanuit zijn kant ook wat gevoelens naar boven komen.

”Beauty begins the moment YOU decide to be yourself”

 • Wees jezelf. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste tips: je moet gewoon jezelf blijven. Je anders voordoen dan dat je daadwerkelijk bent zorgt meestal voor niet zo’n positieve afloop. Je dient dus altijd jezelf te blijven en je interesse moet ook oprecht blijven.
 • Niet te snel het bed induiken. Seks is een onderdeel van een gezonde relatie en is dus zeker normaal. Het is echter zo dat je dit niet te snel moet doen, aangezien mannen meestal lang de tijd nodig hebben om gevoelens te ontwikkelen voor een vrouw. Op het moment dat je te snel het bed met hem deelt, dan kan hij vrij snel interesse verliezen. Wacht hier dus mee tot het juiste moment!
 • Speel hard to get, maar ook niet too much! Mannen zien het meestal als een uitdaging om een dame voor hun ‘te winnen’. Hiermee bedoelen we dus niet dat je hem constant moet negeren of bot moet zijn, maar hem een beetje moeite laten doen kan zeker geen kwaad. Hierdoor kom je er ook achter of hij bereid is om moeite voor je te doen.

Lukt het dankzij de bovenstaande tips jou om een man verliefd op te je krijgen? Dan is het doel van deze blog zeker geslaagd! Wij willen tot slot nog melden dat het belangrijk is dat je de tips niet moet ‘forceren’. Belangrijk is om het zo natuurlijk mogelijk te houden en geduldig te blijven. Gevoelens ontwikkelen kan in de meeste gevallen namelijk aardig wat tijd in beslag nemen! Hopelijk heb je nu antwoord op de vraag: Hoe win je een man voor je?

Wil jij weten wanneer een man verliefd op je is? Lees dan deze blog!