Hoe krijg je mooie wimpers zonder mascara?

Mooie wimpers willen we allemaal wel krijgen! Een manier om dit voor elkaar te krijgen is door mascara te gebruiken. Soms kan het echter wel een lange tijd duren om mascara op te doen en bovendien kan het ook vrij lastig zijn. Niet iedereen heeft in de ochtend tijd of zin om mascara op te doen. Sommige mensen zijn er zelfs allergisch voor. Dan wordt het gebruiken van mascara een no-go. Hoe krijg je dan mooie wimpers zonder mascara? Wij bespreken hier een aantal tips waardoor je mooie wimpers krijgt zonder mascara te gebruiken. Lees dus snel verder als jij ook mooie wimpers wilt hebben!

Tip 1. Gebruik vaseline

Het smeren van vaseline op je wimpers heeft een aantal voordelen te bieden. Zo is het mogelijk dat je wimpers er donkerder uitzien en bovendien ook langer. Dit zorgt dus zeker weten voor mooie wimpers! Je dient de vaseline aan te brengen op je wimpers met behulp van een kwastje. Zorg er wel voor dat het kwastje volledig schoon is, want anders breng je alleen maar viezigheid op je wimpers.

Tip 2. Gezonde voeding met vitamine B en E

Vitamine B en E zijn erg goed voor je haren, zo ook voor de haartjes van je wimpers. Het is dus belangrijk om voldoende voeding met vitamine B en E binnen te krijgen. Nu begrijpen we dat je je afvraagt ‘waar zitten deze vitamine dan vooral in’? Je kunt deze vitamine onder andere vinden in zalm, noten, avocado’s en zaden. Vitamine B en E zorgen ervoor dat de haargroei wordt gestimuleerd.

Tip 3. Schoonmaken.

Het is belangrijk om je wimpers dagelijks schoon te maken. Als je het niet schoonmaakt, dan worden je wimpers hard. Dit is uiteraard niet goed voor je wimpers. Maak het schoon door rustig over je wimpers heen te wrijven met behulp van een watje. Doe een reinigingsmiddel op basis van olie op het watje en laat het een paar seconden op je ogen rusten. Daarna dien je het goed af te spoelen.

Tip 4. Groene thee

Nee, dit dien je niet op je wimpers te doen! Het drinken van groene thee stimuleert de bloedscirculatie. Hierdoor worden de haartjes van je wimpers een stuk gezonder en bovendien helpt het om wallen te voorkomen. Regelmatig groene thee drinken kan dus zeker helpen om mooie wimpers te krijgen!

Tip 5. Wimperserum

Door wimperserum te gebruiken is het mogelijk om langere en vollere wimpers te krijgen. Hierbij moet je echter wel onthouden dat het niet zomaar binnen één dag lukt. Het is namelijk een wekenlang proces waarbij je iedere dag het dient te gebruiken voordat je echt resultaat kunt zien. Een paar druppeltjes wimperserum per dag moet voldoende zijn. Voor een korte termijn oplossing is dit dus een minder geschikte optie.

Tip 6. Wimperextensions.

Door middel van wimperextensions is het mogelijk om langere en vollere wimpers te krijgen. Hierdoor is het ook mogelijk om grotere ogen te krijgen. Met behulp van wimperextensions wordt er een natuurlijk effect gecreëerd, dus het ziet er niet te nep uit.

Tip 7. Wimperkruller.

Met behulp van een wimperkruller is het mogelijk om je wimpers mooi naar boven te laten krullen. Hierdoor krijg je een frisse blik. Tip: warm je wimperkruller op met behulp van een föhn. Dit zorgt er namelijk voor dat het effect van de wimperkruller vergroot kan worden.

Mooie volle wimpers met mascara

Wij hopen dat het dankzij de bovenstaande tips voor jou mogelijk is om mooie wimpers te krijgen zonder mascara te gebruiken! Belangrijk is om te weten dat het wel een tijdje kan duren voordat je wimpers mooi worden. Je moet dus niet verwachten dat dankzij deze bovenstaande tips je binnen één dag mooie wimpers kunt krijgen.

Wil jij meer weten over lange wimpers creëren met mascara? Lees dan HIER verder!